RPM-marathon op 31 maart

Met de geweldige medewerking van HealthCity Aalsterweg Eindhoven en de instructeurs Arjan, Gerwin, Yvonne en Silvy gaan we met een groep van circa 35 mensen op 31 maart van 12 tot 15 uur een RPM-marathon doen: lekker intensief fietsen voor het goede doel. Inmiddels hebben zich 29 mensen ingeschreven. Daarmee zijn alle fietsen bezet. Maar er is nog plaats voor enkele enthousiastelingen die minder dan 3 uur willen fietsen. De minimale bijdrage is 30 euro. Daarvoor krijg je perfecte training van ervaren instructeurs, een bidon met sportdrank (van fa. Heerings) en na afloop en drankje en hapje op het kantoor van OOR. Het streefbedrag is 1500 euro voor deze middag.

En bijna onnodig om te zeggen: iedereen doet belangeloos mee.

Bart van Uitert komt die middag mooie actiefoto’s maken die later via internet te zien en te bestellen zijn, uiteraard weer voor het goede doel!

En reserveer alvast zondagmiddag 13 mei in je agenda voor een geweldig concert bij Cafe Stads in Eindhoven. We zijn bijna rond met de band die komt spelen. Binnenkort meer hierover.

Sympathieke actie? Doneer via een van de onderstaande links:

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/markhaans/mark-haans

http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/adheuvel/ad-van-den-heuvel

Reacties

Reageer

2 × drie =