Nieuwe campagne voor Alpe D’HuZes 2013

Beste Relatie,

Zoals de meeste van jullie weten heb ik vorig jaar, samen met een team van 12 man, meegedaan Alpe D’HuZes omdat ik kort daarvoor mijn broer ben verloren aan nierkanker. In alle opzichten was die editie een succes. Al zijn dierbaren stonden samen aan de finish: dichterbij konden we niet meer komen.

Nogmaals dank voor al diegene die ons team financieel gesteund hebben vorig jaar want we hebben meer dan 50.000 euro opgehaald voor KWF.

Ik heb nog niet zolang geleden opnieuw afscheid moeten nemen, dit keer van Madeleine die ook niet van opgeven wilde weten maar toch de strijd heeft verloren. Mede daardoor heb ik besloten in 2013 opnieuw mee te doen, dit keer als ‘eenmansteam’ maar ik ga wel voor de 6 keer!

Dit is vast niet het enige verzoek dat jullie krijgen en gezien de trend zal het hier ook wel niet bij blijven. Maar toch, ik doe nog 1 keer mee om een bijdrage te leveren aan het elimineren van die ongelijke strijd en ik zou het ongelofelijk waarderen als jullie mij daarin willen helpen!! Dat kan via de onderstaande link.

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/markhaans/mark-haans/

Alvast enorm bedankt

Reacties

Reageer

3 × vier =