Teamontwikkeling

 

Inzicht verbindt

 

Regelmatig onderhoud aan gebouwen of installaties vinden wij niet meer dan normaal. Maar hoeveel tijd en aandacht is er voor de ‘menskant’ van een organisatie? Goed functionerende teams vormen de hoeksteen van een organisatie.

Goed geolied teamwork is echter niet altijd vanzelfsprekend. Soms loopt een team vast of heeft het behoefte aan een periodieke ‘onderhoudsbeurt’. Een beter inzicht in de onderlinge relaties kan dan uitkomst bieden.

Een hecht team begint met medewerkers die elkaar goed kennen en begrijpen. Die elkaar over en weer feedback geven en gezamenlijk eigenaarschap voor hun teamopdracht en prestaties nemen.

Teamontwikkeling

Personalcolor

Personalcolor geeft teamleden op speelse wijze inzicht in ieders gedragsvoork(l)euren. Gebaseerd op de typetheorie van Carl Jung krijgen medewerkers een beeld van hoe zij zichzelf én hoe anderen hen zien. Met behulp van een ‘grote gekleurde mat’ worden verschillen direct zichtbaar en overbrugbaar.

Externe begeleiding

Teamwork is iets van alledag. Toch is er soms behoefte aan een frisse blik of inspiratie van buiten. De ervaren en pragmatische begeleiders van OOR kunnen u hierbij spiegelen en inspireren. Zij begeleiden al meer dan 20 jaar (management)teams met talloze werkvormen. OOR beschikt over accreditaties voor MBTI en Personalcolor.

Contact

Meer weten? Bel ons op 040 – 4022753 of mail ons op info@ooronline.nl.