Ontwikkeling visie en strategie

 

Betrokkenheid leidt tot draagvlak

 

Betekenis ontlenen aan je werk. Door prestaties te leveren en successen te boeken. Maar ook door iets toe te voegen aan de maatschappij. Dat is voor de meeste mensen essentieel. Steeds vaker klinkt de ‘waaromvraag’. Wat is de kerntaak van onze organisatie? Wat willen wij bereiken? ‘Waarvoor staan wij’. En ‘waarvoor gaan wij’?

Mensen lopen nu eenmaal harder bij een lonkend perspectief. Betekenisgeving heeft echter alleen zin als je zoveel mogelijk mensen in de organisatie erbij betrekt. En het niet tot een ‘feestje’ van het management maakt. Want uiteindelijk maken de medewerkers toch het verschil.

Visie

Intensief proces

OOR hanteert hierbij een intensieve aanpak, gebaseerd op een brede betrokkenheid. Het proces van visie- en strategievorming is hierbij minstens zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Door uw medewerkers hier nauw bij te betrekken én serieus te nemen, voelen zij zich immers ook mede-eigenaar van het resultaat.

Masterclass

OOR heeft deze aanpak al met succes bij uiteenlopende organisaties toegepast. Bent u benieuwd wat onze aanpak voor uw organisatie kan betekenen? Twee keer per jaar organiseren wij een hoog gewaardeerde ééndaagse masterclass. Hierin brengt u samen met maximaal zeven andere deelnemers uw eigen casuïstiek in. U ervaart dan zelf hoe wij u kunnen ondersteunen.

Contact

Meer weten? Bel ons op 040 – 4022753 of mail ons op info@ooronline.nl.